Gemiddeld slapen we acht uur per nacht: een derde van elke dag breng je in je bed door. Op hele leven gezien is dit ruim 27 jaar! Er is geen ruimte in je leven waar je zóveel tijd doorbrengt als in je slaapkamer. Reden genoeg om deze kamer de aandacht te geven die deze verdient.

Ben je op zoek naar een nieuw bed, matras of overtrek? Zijn je nachtkastjes wel een keer aan vervanging toe? Of zoek je accessoires om je slaapkamer in te richten naar jouw smaak? Op Zzzlaapkamer.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een uitstekende nachtrust!

Deze website is een initiatief van drie Haarlemse ondernemers, die vanuit interesse in interieur, inrichting en sfeer de webshop www.lampensale.nl startten. Met www.zzzlaapkamer.nl richten we ons specifiek op slaapkamerartikelen zoals bedden, matrassen, kussens, overtrekken, nachtkastjes, kledingrekken en veel meer.

Zzzlaapkamer.nl helpt je met het vergelijken van de beste bedden en slaapkamerinrichtingen

Wij bieden je een platform om de beste producten met elkaar te vergelijken. Je koopt de producten niet bij ons, maar rechtstreeks bij één van de aangesloten aanbieders.
Het werkt heel simpel:

1. Selecteer de producten die je wilt vergelijken.

2. Zoek de deal die je interessant vindt.

3. Klik door naar de aanbieder van je deal en bestel.

4. De aanbieder levert het product. 

Heb je specifieke vragen over producten op Zzzlaapkamer.nl? Wij vragen je dan contact op te nemen met de aangesloten aanbieder. Dit geldt ook voor vragen over het ruilen of retourneren van producten.

www.zzzlaapkamer.nl is een initiatief van Fried Air Investments, dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 71205209.